Schoonheidsinstituten Groningen

Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut Dianne Jaarsma

Adres
Westersingel 31
Plaats
9718 CB Groningen

Informatie

Vitale Di Vita is het figuur en huidverbetering instituut van Groningen. Vitale Di Vita staat voor “ Het vitale leven” en dat is wat wij u als klant willen meegeven, schoonheid komt zowel van binnen als van buiten omdat deze in onze visie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ouder worden doen we allemaal maar wij denken dat dit niet gepaard hoeft te gaan met de bijbehorende kenmerken en gebreken. Wij gaan net een stapje verder in onze dienstverlening om het u als klant zo aangenaam mogelijk te maken met onze persoonlijke aanpak en advies op maat. Zo doen wij continu onze research om u van de beste producten en behandelmethodes te laten profiteren, en werken wij samen met dermatologen en deskundigen die hun sporen in hun vak hebben verdiend. Bij Vitale Di Vita maakt u gebruik van innovatieve en verantwoorde behandelmethodes op het gebied van definitieve vetverwijding, huidverbetering en huidverzorging voor zowel lichaam en gezicht. Wilt u daarnaast ook graag gewicht verliezen? Naast de lichaam en gezichtsbehandelingen biedt Vitale Di Vita tevens de mogelijkheid van verschillende voedingsprogramma’s. Tot slot werken wij met de beste producten met uitsluitend natuurlijke en lichaamseigen ingrediënten. Tijdens een geheel vrijblijvend intake gesprek worden uw persoonlijke wensen en doelen besproken. Tevens wordt er een figuuranalyse of huidanalyse gemaakt waarbij wij kijken naar uw huid- en weefseltype. Op basis hiervan kan er een afgestemd individueel behandelplan worden opgesteld. Wij gaan voor resultaat u toch ook!

Vitale Di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut is gevestigd op Westersingel 31 . Het volgende wordt aangeboden: Schoonheidsinstituten, Afslankinstituten, Schoonheidssalons In Groningen zijn er 70 andere Schoonheidsinstituten. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

1 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Anes schreef op 03-07-2011

Geweldig resultaat

Ik moet zeggen dat ik in het begin heel sceptisch was, maar na een paar behandelingen werd mij al gauw duidelijk dat het werkte, dat stimuleerde mij enorm. Dat je door geluidsgolven het vet kunt reduceren, mijn buik werd echt minder dik, ik voel mij ook nu zelfverzekerder en kan en durf weer kleding aan die ik jaren heb gemeden. Ik kan iedereen een behandeling bij Dianne adviseren, ze is eerlijk en direct over de mogelijkheden en bovenal zijn de behandelingen ontspannend

Categorieën

Schoonheidsinstituten, Afslankinstituten, Schoonheidssalons

Kaart Westersingel 31